FINTERDIS järjestää keväällä kolme tieteidenvälisyyteen liittyvää tapahtumaa

Keväällä 2021 FINTERDIS – Suomen Tieteidenvälinen Seura ry. järjestää kolme kaikille avointa ja ilmaista digitaalista tapahtumaa, joissa pyrimme kehittämään dialogia tieteidenvälisyyteen liittyvistä mahdollisuuksista ja haasteista eri uratasojen tutkijoiden, yliopistojen hallintohenkilökunnan, tiedepolitiikka-asiantuntijoiden sekä säätiöiden edustajien välille. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Kohti tunneilmaston muutosta -tapahtuma 15. maaliskuuta 2021 klo 14:15-16:00

Tässä interaktiivisessa tapahtumassa pureudumme siihen, millaisia tunneälyn taitoja ja emotionaalista tukea tieteidenvälisesti suuntautuneet tutkijat tarvitsevat ja miten positiivista tunneilmastoa yliopistoissamme voidaan kollektiivisesti kehittää. Mukana keskustelemassa tieteidenvälisen emootiotutkimuksen asiantuntija, dos. Mikko Salmela (Helsingin yliopisto; Kööpenhaminan yliopisto) sekä Helsingin yliopiston Kudelma-verkosto, jonka tuore HUMUS-hanke kehittää kokonaisvaltaista kestävän hyvinvoinnin mallia ympäristö- ja lääketiedettä luovasti integroiden. Voit ilmoittautua tapahtumaan tästä.

Produktiivinen epäonnistuminen innovatiivisessa tutkimuksessa -tapahtuma, huhtikuu 2021 

Huhtikuussa 2021 keskustelemme Produktiivisesta epäonnistumisesta, joka on väistämätön osa innovaatioon tähtäävää tutkimustyötä. Myös tutkimusrahoitusta haettaessa ja julkaisuja työstäessä toistuvat epäonnistumiset ovat useimmille meistä tuttu kokemus. Kuitenkin tiedeyhteisössä niistä usein häveten vaietaan. Mistä löytää rohkeutta ja energiaa jatkaa luovan työn tekemistä toistuvista epäonnistumisista huolimatta ja niistä hedelmällisesti ja yhdessä oppien? 

Tieteidenvälisen rahoituksen mahdollisuudet ja haasteet –tapahtuma, toukokuu 2021

Toukokuussa järjestämme tapahtuman Tieteidenvälisestä rahoituksesta, johon kutsumme Suomen merkittävimpien säätiöiden ja rahastojen edustajia keskustelemaan kanssamme. Pyrkimyksenä on edistää vuoropuhelua siten, että rahoittajat ymmärtäisivät paremmin olosuhteita, jotka vaikeuttavat nuorten tieteidenvälisesti suuntautuneiden tutkijoiden hakuprosessia, sekä nuoret tutkijat ymmärtäisivät paremmin rahoittajien käsityksiä ja edellytyksiä tieteidenvälisestä tutkimuksesta. Tapahtuman moderaattorina toimii Dr. Ruta Kazlauskaite (Aalto-yliopisto).

Huhti- ja toukokuun tapahtumien ajankohdat tarkentuvat pian nettisivuillamme. Seuraa tapahtumapäivityksiä myös Twitterissä @finterdis!

Mikäli Sinulla on tapahtumista kysyttävää tai kommentoitavaa, olethan rohkeasti meihin yhteydessä info@finterdis.fi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *